Купи Чай Пуер 2009 г. на вагу з доставкою по місту
Чай Пуер класичний 2009
Особлива технологія виробництва Пуер робить цей чай оригінальний і одним з найдорожчих. Батьківщиною пуеру є долина на східному кордоні Тибетського нагір'я, яка в давнину називалася Башу, пізніше стала царством Шу, а потім входила в територію середньовічних держав Наньчжао і Дали (сьогодні це китайські провінції Юньнань, Сичуань, Гуйчжоу, а також північні території Бірми, В'єтнаму і Лаосу).
Пуер в сухому вигляді являє собою щільно спресованості лист. Заварений настій має аромат чорносливу, шкірки волоського горіха. Колір чаю темно-коричневий.
Спосіб приготування: 5-10г сухого чаю на 300 мл води, залийте очищеною водою температурою 95-100 ° C. Дайте настоятися 5 хв. 5-6 хвилин при температурі 95 ° C.